هزینه بیمارستان و درمان در ترکیه چقدر است؟ اگر دچار بیماری بشوم چقدر باید هزینه درمان بپردازم؟
شاید برای شماهم سوالات در از این قبیل پیش آمده باشد که اگر در خاک ترکیه دچار بیماری بشوید چه میزان باید پول هزینه درمان خود بکنید، خب عدد و رقم ثابتی وجود ندارد و باید حتما مورد بیماری شما بررسی و ارزیابی شود.
اما در این مقاله به هزینه بیمارستان و درمان در کشور ترکیه میپردازیم، پس تا انتها با ما همراه باشید.
ترکیه یکی از مهاجرپذیر ترین کشور های اروپایی به حساب میآید چرا که از اکثر کشور های آسیایی و حتی اروپایی به این کشور مهاجرت از روش هایی مانند مهاجرت تحصیلی به ترکیه مینمایند، از این رو بعنوان یک فرد خارجی لازم است دانش لازم در خصوص مسائل بهداشتی و درمانی این کشور را دانست.
ترکیه نیز مانند سایر کشور ها دارای بیمارستان های خصوصی و دولتی است، اکثر بیمارستان های دولتی این کشور نام دولتی یا همان Devlet در عنوان یا سردر آن ها وجود دارد و تشخیص بیمارستان خصوصی و دولتی در ترکیه خیلی کار سختی نیست!
بنابراین به راحتی میتوانید بیمارستان های دولتی ترکیه را برای درمان خود پیدا کنید. اما سوالی که پیش میآید این است که آیا هزینه درمان در بیمارستان های دولتی کم تر است یا خصوصی؟
هزینه بیمارستان خصوصی در ترکیه
همانطور که میدانید بیمارستانهای خصوصی طبیعتا هزینههای بیشتری نسبت به دولتی ها دارند، اما در کشور ترکیه، برای اتباع خارجی این هزینه در بیمارستان های دولتی گاهی بالا تر بوده و مقرون بصفرفه نخواهد بود.
از این رو باید پیش از مراجعه و انتخاب بیمارستان برای هر امری، با آنجا تماس گرفته و درمورد حق ویزیت و هزینههای دیگر آن سوال بپرسید. اما بطور کلی هزینههای بیمارستان در ترکیه با داشتن بیمه سلامت ترکیه قابل کاهش و جبران خواهد بود.
بیمارستان های خصوصی ترکیه دارای خدمات متنوع و با کیفیت تری نسبت به بیمارستان های خصوصی هستند چرا که هزینههای بالاتری دریافت میکنند، بطور مثال حق ویزیت پزشک متخصص در یک بیمارستان خصوصی در ترکیه از ۵۰۰ لیر به بالا دریافت میشود، یا هزینه رادیولوژی بین ۹۰۰ تا ۱۵۰۰ لیر میباشد که باز هم بستگی به نوع رادیولوژی و قسمتی که از آن تصویر برداری میشود متغیر است.
نکتهای که باید درمورد درمان و مراجعه به بیمارستان در کشور ترکیه در نظر گرفت این است که اگر شما فردی خارجی هستید که دارای انواع اقامت کوتاه مدت ترکیه است و بیمهی تامین اجتماعی (SGK) ندارید، بهتر است به بیمارستان های خصوصی مراجعه کنید.
هزینه بیمارستان دولتی در ترکیه
اما بهتر است کمی به شرایط و هزینه های بیمارستان های دولتی ترکیه نیز بپردازیم، در بیمارستان های دولتی همانطور که میدانید ازدهام و شلوغی بیشتر است چرا که برای شهروندان خدمات بصورت رایگان ارائه میشود، اما به عنوان شخص خارجی از حقوق درمانی رایگان بهرمند نیستید و لازم است که هزینه هر یک از خدمات درمانی یا غیر درمانی داخل بیمارستان را بپردازید.
بیمارستان های دولتی ترکیه نیز از کیفیت بالایی برخوردار هستند اما باز هم به پای بیمارستان های غیردولتی نمیرسند. به همین دلیل در پاراگراف قبل توصیه کردیم که به دلایلی مانند رایگان نبودن بیمارستان های دولتی و همچنین کیفیت بالاتر بیمارستان های غیردولتی بهتر است به غیردولتی ها مراجعه کنید.
هزینه ها در بیمارستان های دولتی اگر حصوله ی صبر و انتظار را داشته باشید و درصورتی که کار شما غیر اورژانسی باشد کمی پایین تر از غیردولتی ها هست به این شکل که هزینه ویزیت میتواند بین ۱۵۰ تا ۵۰۰ لیر باشد.
نکته ای که باید به آن در خصوص بیمارستان های ترکیه توجه کرد این است که درصورتی که بصورت اورژانسی بر اثر حادثه یا مشکلات پزشکی از پیش پیشبینی نشده و با آمبولانس به هر بیمارستانی در ترکیه منتقل شوید، اگر بیمه اقامت ترکیه شما طرف قرارداد با آن بیمارستان باشد هزینه های شما کاملا رایگان خواهد بود.
انواع بیمه درمانی ترکیه
در کشور ترکیه برای درمان و امور پزشکی نیاز به بیمه خواهید داشت که خود دارای انواع مختلفی است که در ادامه به آن ها میپردازیم:
بیمه سلامت اتباع خارجی ترکیه
این بیمه یکی از الزامات دریافت اقامت از نوع کوتاه مدت در ترکیه است که فقط شامل امور اورژانسی و حوادث میشود.
بیمه SGK
این بیمه معادل همان تامین اجتماعی کشور خودمان است که برای شهروندان و اتباع خارجی ای که نوع اقامت آنها کاری بوده و اجازه کار دارند قابل اخذ است و شامل بیمارستان های دولتی و برخی از داروخانه میباشد.
بیمه خصوصی ÖSS
بیمه خصوصی ترکیه برای اتباع خارجی یکی از بهترین گزینه ها بوده و پوشش هزینه های شمارا بسته به بودجه خودتان تا سقف ۱۰۰ درصد تامین میکند.
بیمه تکمیلی TSS
بیمه TSS یا همان تکمیلی بر روی بیمهی SGK قابل صدور است و کل هزینه های درمانی افراد را در انواع بیمارستان پوشش میدهد.
کلام آخر
اگر قصد دارید به ترکیه مهاجرت کنید یا در کشور ترکیه زندگی میکنید لازم است فکری برای موضوع بیمه خود از پیش بکنید چرا که همیشه یکی از مهم ترین دغدغه های انسان هزینه های درمانی بوده و هست، بنابراین درمورد تهیه بیمه و انتخاب بیمارستان همیشه از پیش تحقیق و مشاوره داشته باشید.
برای اینکه بتونم از بیمه حاملگی در کشور ترکیه استفاده بکنم باید حتما کارت اقامت داشته باشم؟
باسلام عرض ادب خیر با پاسپورت هم قابل ثبت هستش این نوع بیمه (بیمه حاملگی در ترکیه)